Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Θα πάτε φυλακή γι αυτά, να είστε βέβαιοι

Έφτασε στην Βουλή η πράξη του μεγάλου ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ αυτού που ο Αντώνης έλεγε ότι δεν πωλείται.

Θα πάτε φυλακή για αυτά να είστε βέβαιοι.



Όταν σας τα έλεγα με αποκαλόυσατε ψεύτρα και γραφική. Κι όμως επιβεβαιώθηκα και αποκάλυψα τα σχέδια σας μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Και βέβαια αποκάλυψα και σε ποιους φίλους θα τα χαρίσετε.

Ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου στην απάντηση του τόνισε ότι: "Το σχέδιο αξιοποίησης των λιγνιτικών κοιτασμάτων της χώρας υπαγορεύεται από το ελληνικό κράτος και, βεβαίως, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Αναφερόμενος δε στα όσα αποκάλυψε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελληνων, είπε :"Οι πληροφορίες σας, μάλιστα, θα έλεγα ότι είναι λανθασμένες και ετεροχρονισμένες, διότι δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση της χώρας μας πώλησης των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ εντός του 2013 για την εκταμίευση της δόσης. Σχετικά με τα δίκτυα που αναφέρατε, είναι και πάλι λανθασμένες οι πληροφορίες ...Όσον αφορά τον ΑΔΜΗΕ –ο οποίος είναι σημαντικός, όπως είπατε- ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει υπογραμμίσει στις προγραμματικές του δηλώσεις ότι τα δίκτυα θα παραμείνουν υπό κρατικό έλεγχο. Το μόνο που προβλέπεται είναι ο ιδιοκτησιακός διαχωρισμός των δικτύων από τη ΔΕΗ"

Τι έχετε να πείτε τώρα μεγαλοσυνδικαλιστάρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που λέγατε ψέματα στους εργαζόμενους στα ΑΗΣ και στα ορυχεία; Θα παραδώσετε ή όχι τις κομματικες σας ταυτότητες; Αν δεν το κάνετε είστε συνένοχοι στο έγκλημα και θα πάτε μαζί με την παρέα τους στο αρθρο που ψηφισαν περί εγκληματικής οργάνωσης. Οικονομικής εγκληματικής οργάνωσης.

Από το Blogger.