Header Ads

Επιμελητήριο Κοζάνης: Εκδήλωση ανταλλαγής ευχών

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014



Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κων/νος Κυριακίδης και τα μέλη της Διοίκησης προσκαλούν τα μέλη του Επιμελητηρίου, όλους τους Εμπόρους, Βιοτέχνες και Επαγγελματίες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση ανταλλαγής ευχών για το νέο Έτος 2014, που θα πραγματοποιηθεί και εφέτος την παραμονή της πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου /2013 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, στο κτίριο του Επιμελητηρίου, επί της οδού Ι. Φαρμάκη 2 στην Κοζάνη και από ώρες 9:30π.μ. έως και 14:00.

Σας περιμένουμε για να ευχηθούμε το Νέο Έτος 2014 να είναι καλύτερο, δημιουργικότερο και περισσότερο ελπιδοφόρο από το έτος που φεύγει, για να εκφράσουμε την ελπίδα μας για μια Νέα Χρονιά που θα αφήσει πίσω τις δυσκολίες και τα προβλήματα και θα φέρει την πολυπόθητη ανάκαμψη που θα οδηγήσει σε νέα πορεία ανάπτυξης την επιχειρηματικότητα, την οικονομία, την κοινωνία, τον τόπο και τη χώρα μας γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Από το Blogger.