Header Ads

Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας: Στις καλύτερες μέρες που περιμένουμε

Η Δημοτική Κίνηση «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζαραφίδης, εύχονται Χρόνια Πολλά και ένα καλύτερο καινούριο χρόνο στον δοκιμαζόμενο λαό της Εορδαίας.

Η σκέψη μας αυτές της ημέρες που έχουν έντονο συγκινησιακό φορτίο, είναι κοντά στους ανέργους, στα άτομα που έχασαν την δουλειά τους, στον εμπορικό κόσμο που είναι στο χείλος της καταστροφής και στους συνανθρώπους μας που έφθασαν στα όρια της επιβίωσης.
Στο σημερινό θλιβερό τοπίο αποτυπώνεται ανάγλυφα, η πρωτοφανής ανθρωπιστική καταστροφή, η μετατροπή της Εορδαίας σε πόλη παράρτημα, η διάλυση του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού που απειλούν την κοινωνική συνοχή.
Οι συνεχείς επιθέσεις της ¨ελληνογερμανικής συνέλευσης¨ στον εθνικό πλούτο και τα δημόσια αγαθά, έχουν σαν στόχο και την ίδια την αυτοδιοίκηση που απαξιώνεται με την αφαίμαξη πόρων, τις απολύσεις και το ξήλωμα των κοινωνικών δομών.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το αισιόδοξο μήνυμα βγαίνει μέσα από την κοινωνία με τις αντιστάσεις του λαού και την αλληλεγγύη.
Οι προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας συστρατεύονται στην προοπτική της αξιοπρέπειας και της ανατροπής δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια άλλη Εορδαία.
-Για την Εορδαία της περηφάνιας και των διεκδικήσεων.
-Για την Εορδαία που αρνείται την αυτοκαταστροφή της.
Καμία υποχώρηση δεν είναι αποδεκτή και καμία εκχώρηση δεν θα περάσει.
Μας ενώνουν οι αγώνες για ένα καλύτερο αύριο, για μια πραγματική αυτοδιοίκηση της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.
Οι πιο όμορφες μέρες είναι αυτές που δεν τις ζήσαμε ακόμη!

Δημοτική Κίνηση ¨ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ"
Από το Blogger.