Header Ads

Χρυσή Αυγή: οργανωτική συνάντηση και ενημερωτική δράση στα Γρεβενά

Από το Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας
Οργανωτική συνάντηση στελεχών της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας με τα στελέχη, τους υποστηρικτές και τους φίλους του Πυρήνα Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 στα Γρεβενά.


Στόχος της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας είναι να στελεχωθεί κατάλληλα ο Πυρήνας Γρεβενών έτσι ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του Λαϊκού Συνδέσμου, να υπάρχει σωστή επικοινωνία με την Π.Δ. για τα τεκταινόμενα του ν. Γρεβενών, να γίνονται δράσεις και παρεμβάσεις στα Γρεβενά όποτε κρίνεται απαραίτητο και κάποια στιγμή στο μέλλον να μετεξελιχθεί ο Πυρήνας σε Τοπική Οργάνωση με άνοιγμα γραφείων και στην πόλη των Γρεβενών.

Δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής προσήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης όπου έγινε η ενημέρωση από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα, τον προσωρινό υπεύθυνο του Πυρήνα Γρεβενών συναγωνιστή Τίγκα Δημήτριο και τον υπεύθυνο τύπου & επικοινωνίας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας συναγωνιστή Τηλαβερίδη Δημήτριο.

Ορίστηκαν οι ημέρες και ώρες συνάντησης του Πυρήνα Γρεβενών, ενημερώθηκαν οι συναγωνιστές για τον τρόπο λειτουργίας του Πυρήνα, για τις υποχρεώσεις που έχουν ως υποστηρικτές του κινήματος και τις δράσεις που πρέπει να γίνουν στο κοντινό μέλλον. Σύντομα θα ολοκληρωθεί και η στελέχωση του Πυρήνα Γρεβενών με ικανά μέλη και στελέχη που θα σηκώσουν το βάρος και την ευθύνη της λειτουργίας του νεοσύστατου Εθνικιστικού Πυρήνα στο νομό των Γρεβενών.

Ακολούθησε διάλογος και συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, για το ενδεχόμενο να γίνουν στο κοντινό μέλλον και βουλευτικές εκλογές, για τη δυναμική παρουσία του κινήματος μας στο νομό των Γρεβενών, για την όσο το δυνατόν καλύτερη και οργανωμένη επικοινωνία των πολιτικών θέσεων στους κατοίκους των Γρεβενών κ.α.

Η οργανωτική μας συνάντηση, παρά το προχωρημένο της ώρας, έκλεισε με πορεία και ενημερωτική δράση στην πόλη των Γρεβενών όπου μοιράσαμε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους, οι περισσότεροι εκ των οποίων μας συνεχάρησαν για τον πολιτικό αγώνα που κάνουμε μέσα και έξω από τη Βουλή για την απεμπλοκή της χώρας μας από το εθνοκτόνο μνημόνιο, για Εθνική Αξιοπρέπεια, Αυτάρκεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη.



Από το Blogger.