Header Ads

Αντιμέτωποι με τους ΓΟΡΙΛΕΣ της ΤΡΟΙΚΑΣ (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική δράση των πολιτικών πολλά έχουν γραφεί και αρκετά έχουν παραγραφεί.

«Προϊόντα φαντασιοπληξίας του λαού, ανοησίες ή υπερβολές», θ' αποφανθεί το «Γκεογκράφικ Μάγκαζιν» της ΤΡΟΙΚΑΣ. «Χωριάτες», θα πει, «που με τις ανούσιες αντιστάσεις τους μας εμποδίζουν ν΄ ανοίξουμε το δρόμο στο δουλεμπόριό τους. Έννοια σας όμως, Έλληνες και θα σας δείξουμε ποιοι ήμαστε!
Θ' ανοίξουμε το δρόμο της οικονομικής μας βιοκοινότητας για τον αφανισμό σας, - με πολύ κόπο βέβαια ανάμεσά σας, - αλλά στην ανάγκη θα χρησιμοποιήσουμε και τα πλατιά μαχαίρια του κουρέματος του χρέους σας για να σας τρομάξουμε και να μην έχετε καμία αμφιβολία πως στην Ελλάδα εισέβαλλαν οι ΓΟΡΙΛΕΣ της ΤΡΟΙΚΑΣ που άφησαν ίχνη νωπά από τις εξολοθρευτικές τους πατημασιές.

Θα σας κάνουμε, Έλληνες, να ζείτε στα όρη σαν τα ανθρωποειδή της Αφρικανικής ζούγκλας και να βγάζετε παράξενες κραυγές απόγνωσης, κάτι μεταξύ γαβγίσματος και ουρλιαχτού, κάτι μεταξύ φόβου και απειλής, που θα προκαλεί ανατριχίλα ακόμη και στους φυσικούς ΓΟΡΙΛΕΣ της πολιτικής σας. Θα στέκεστε μπροστά μας παγωμένοι από τον τρόμο, επειδή θα έχουμε κάτι φορολογικά χοντρά καλάμια - μα κάτι πολύ χοντρά - που στο διάβα μας θα σας σπάνε τα πόδια.

Τα πελώρια δόντια της μάσας μας, τ' απειλητικά μας ρουθουνίσματα και τα μοχθηρά μας μάτια που είναι καρφωμένα στα πορτοφόλια σας θα σας γίνουν ο εφιάλτης στις αφηγήσεις στα παραμύθια των παιδιών σας, όπου θα μας παρουσιάζετε ως ΓΟΡΙΛΕΣ περιοδεύοντος τσίρκου. Διότι και καθότι, τι θαρρείτε πως είστε, Έλληνες; Ιθαγενείς και θύματα, ενώ εμείς ήμαστε οι επιδέξιοι ΓΟΡΙΛΕΣ της οικονομικής ζούγκλας σας, που τελούμε βεβαίως το εκτελεστικό μας έργο βρισκόμενοι υπό διεθνή προστασία. Γι' αυτό απαντιόμαστε παντού και πάντα και ήμαστε επίκαιροι, απαραίτητοι και χρήσιμοι ανά πάσα στιγμή γενικώς και ειδικώς.

Εμείς όμως, θα σας ημερέψουμε, Έλληνες κι αφού θα σας παραδώσουμε στην κτηνοτροφία, θα σας αφανίσουμε από την έλλειψη ζωικών τροφών και θα σας μεταδώσουμε, με συνεχή οικονομική εκστρατεία της μύγας τσε-τσε, την περιβόητη ασθένεια του ύπνου, έως ότου καταφέρουμε να παρουσιάσετε το μαζικό φαινόμενο του αφανισμού και της κατάρρευσης. Και για να σας θεραπεύσουμε αποτελεσματικά κατόπιν από δαύτη, θα σας κάνουμε ενέσεις κουρέματος του ελληνικού χρέους, που στην αρχή θα σας προκαλέσουν πρηξίματα, κατόπιν ρίγη και ύστερα εγκεφαλική υπνηλία με νευρικούς σπασμούς.

Είστε, Έλληνες, καταδικασμένοι σε ταχύτατο και μαρτυρικότατο θάνατο, επειδή ούτε τα ιατρικά σας συνεργεία θα μπορέσουν να σας σώσουν, εφόσον εξουδετερώνουμε με οικονομική απώλεια και εξαθλίωση την φαρμακευτική και ιατρική επιρροή τους. Βρίσκεστε κάτω από τον ΤΡΟΙΚΟ ζυγό στα πλαίσια ενός παγκόσμιου πόλεμου που θα σας εξαφανίσει με την ελονοσία των δρακόντειων και άκρως αποφασιστικών μέτρων που έχουν λάβει οι υμέτεροι για την αποικία σας».

Βρε, κακό που μας βρήκε με δαύτους!... «Μπολόζι», που λένε και οι Πυγμαίοι της Αφρικής. Τον έχουν μέσα τους οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ τον δαίμονα!... Με μια ματιά προκαλούν στους προσβεβλημένους Έλληνες ακόμη και τον θάνατο (ουκ ολίγες οι αυτοκτονίες). Περίεργοι άνθρωποι οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ, μεταμφιεσμένοι σε ΓΟΡΙΛΕΣ της οικονομίας, θανατώνουν με τα σιδερένια νύχια της πολιτικής στρατηγικής τους, παραμορφώνοντας οικτρά τα χαρακτηριστικά των θυμάτων τους, τα δικά μας δηλαδή. Επιχειρούν να επιβάλλουν τη δική τους απάνθρωπη «ηθική» τάξη και να κυριαρχήσουν πάνω μας θεωρώντας μας «υπάνθρωπους» με χαμηλή πνευματικότητα. Θεωρούν τους εαυτούς τους άρχοντες κυνηγούς κι εμάς ως ιθαγενείς βοσκούς που προσπαθούν να μας κρατήσουν υπό «δουλοπάροικου καθεστώτος».

Και ιδού, γεννιέται εύλογα το εξής ερώτημα: Θα μπορέσουν ποτέ οι Έλληνες - και ως πότε, - ν' αντέξουν σ' αυτό το καθεστώς της αιχμαλωτικής πίεσης και της δουλικής σκληρότητας, που μας έχουν επιβάλλει στο κοινωνικοοικονομικό μας σύστημα, μέσω του οποίου προσπαθούν να μας κάνουν όλους Ζωάνθρωπους; Επίσης, ένα αίνιγμα θα πλανιέται στους ανθρωπολόγους, οι οποίοι μελλοντικά στις λαογραφικές τους έρευνες θ' αναρωτιούνται για το που θ' ανήκουμε οι Έλληνες φυλετικά, μιας και στις μνημονεύσεις τους αργότερα θα περιγράφουν την ΜΕΤΑ-ΤΡΟΙΚΗ γενιά της Ελλάδας ως περιπλανόμενους μικράνθρωπους Πυγμαίους «υπανθρώπους» ανά την Αφρική στα δάση Ιτούρι του Κονγκό και όπου αλλού δη.

Από το Blogger.