Header Ads

Βράβευση ελληνικής συμμετοχής σε διαγωνισμό

Ανακοινώθηκαν από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου – 2013″. Νικητές είναι οι Ουρανία Τώρα από την Ελλάδα, Joseph Galea από τη Μάλτα, Tünde Halasi και Petrók György από την Ουγγαρία. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στη σελίδα Facebook της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Όλοι οι νικητές θα λάβουν ως βραβείο δωροεπιταγή €1000 για εξοπλισμό ψηφιακής κάμερας και ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες από 7 έως 10 Οκτωβρίου 2013 κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πόλεων και Περιφέρειων, όπου στις 9 Οκτωβρίου θα γίνει και η απόνομή των βραβείων παρουσία του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής J.Hahn.

Η ελληνική συμμετοχή απεικονίζει την πινακίδα που έχει αναρτηθεί στη Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χίου στα πλαίσια του έργου «Βοήθεια στο Σπίτι», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Ελληνικό Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Πρόγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013″.
Από το Blogger.