Header Ads

Αρχίζει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.) πληροφορεί τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 θα εκκινήσει η λειτουργία της τηλεθέρμανσης.
Η θερμότητα θα παρέχεται σταδιακά, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή εκκίνηση και η πλήρης λειτουργία του συστήματος ως την επόμενη εβδομάδα.

Η Δ.Ε.ΤΗ.Π., στα πλαίσια του κοινωφελούς σκοπού και της κοινωνικής αλληλεγγύης θα διατηρήσει την ίδια τιμή πώλησης της θερμότητας για πέμπτη συνεχή περίοδο, που είναι 37,74 ευρώ ανά MWH πλέον ΦΠΑ 13% και που φέτος θα αντιστοιχεί στο 25% του αντίστοιχου κόστους πετρελαίου, για τιμή πώλησης 1,40 ευρώ ανά λίτρο.
Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρακαλούνται οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές των οικοδομών να απευθύνονται στην Δ.Ε.ΤΗ.Π. στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών 24630-55745 ή στα τηλέφωνα της Δ.Ε.ΤΗ.Π. (24630-54 420, 54 421, 54 422) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή να αφήνουν το μήνυμά τους στον τηλεφωνητή όλο το 24ωρο.
Καλούμε τους καταναλωτές να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές της προηγουμένης περιόδου και στο εξής να εξοφλούν εμπρόθεσμα τους περιοδικούς Λογαριασμούς τους, ώστε να υποστηρίξουν με την συνέπειά τους την Δ.Ε.ΤΗ.Π. να μπορεί η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να διατηρήσει το χαμηλό τιμολόγιό της.
Ευχόμαστε στους καταναλωτές μας, καλό χειμώνα.
Από το Blogger.