Header Ads

«Κυρία Βρυζίδου πάρτε θέση - Ο αντιδήμαρχος απειλεί και τρομοκρατεί συμπολίτες μας»

Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε την κλιμακούμενη επίθεση από πλευράς Δήμου μέσω του αντιδημάρχου, απέναντι στον Φιλοζωικό Σύλλογο και τους φιλόζωους της Πτολεμαίδας.
Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε μία έξαρση «απάνθρωπη και εγκληματική» από αγνώστους που σαν στόχο έχουν την κακοποίηση και τον δηλητηριασμό αδέσποτων ζώων. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση έχουμε και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας ο οποίος απειλεί με καταγγελίες και μηνύσεις τους φιλόζωους της πόλης, που σημαίνει ότι όποιος ταίσει αδέσποτο θα καταγγελθεί και θα μηνυθεί. Μάλλον ο εν λόγω αντιδήμαρχος δεν έχει διαβάσει τον νόμο 4039/2012, ο οποίος αναφέρει ότι η παροχή νερού και τροφής σε αδέσποτο ζώο δεν παραβιάζει τις διατάξεις του και αναφέρεται μέσα σε πνεύμα σεβασμού κάθε ύπαρξης για το δικαίωμα στη ζωή. «Πρέπει να σας πούμε οτι από την πλευρά μας τηρούνται και οι συνθήκες καθαριότητας».Αυτές οι τεχνικές δείχνουν την αδυναμία της βούλησης της δημοτικής αρχής για την επίλυση του προβλήματος και της διαχείρισης των αδέσποτων. Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε οτι εκείνος που είναι χαμένος από αυτού του είδους τις τεχνικές, είναι ο πολιτισμός μας, που ούτως η άλλως στοχοποιείται από αυτούς που έχουν δολοφονικά και εγκληματικά ένστικτα, αλλά συνάμα και από αυτούς που δεν σέβονται κάθε μορφή ζωής.

Καταγγέλλουμε την τακτική του αντιδημάρχου που απειλεί και τρομοκρατεί συμπολίτες μας και καλούμε την δήμαρχο κυρία Βρυζίδου και το δημοτικό συμβούλιο να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα αυτό.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος και όλοι οι φιλόζωοι της πόλης θα αντιδράσουν δυναμικά απέναντι σε αυτή την κατάσταση.

Φιλοζωικός Σύλλογος Πτολεμαίδας
Ο Πρόεδρος
Βαγγέλης Τσαούσογλου
Από το Blogger.