Header Ads

Αλλάζουν όψη οι επεκτάσεις της πόλης της Κοζάνης (φωτογραφίες)

Παρεμβάσεις στις επεκτάσεις του σχεδίου της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, αλλάζοντας την όψη τους. Οι περιοχές «Πλατάνια», «Πανόραμα» και «Κρεββατάκια» αλλάζουν όψη και γίνονται πιο φιλικές προς στον πολίτη, με την δημιουργία πλατειών και την επίστρωση κυβόλιθων.


Πιο συγκεκριμένα τα έργα περιλαμβάνουν την πλακόστρωση με έγχρωμες αμμοβολισμένες τσιμεντένιες πλάκες των ήδη διαμορφωμένων πεζοδρομίων, την επίστρωση των ήδη διαμορφωμένων πεζόδρομων με χαλαζιακούς κυβόλιθους, την διάνοιξη τμημάτων οδών και πεζόδρομων με την πλήρη κατασκευή τους, και τις μονοδρομήσεις του οδικού δικτύου της περιοχής, με την τοποθέτηση της απαιτούμενης ρυθμιστικής σήμανσης.




Επίσης μετά τις 3 πλατείες που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή «Πλατάνια» επί των οδών Μακρυγιάννη και Παπάφη, Μαρινάτου Σπυρίδωνα και Κακρυδή, Ερατοσθένη και Υπάρχου Αλεξάνδρου, ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει με την υλοποίηση 2 ακόμη πλατειών, στην περιοχή «Κρεββατάκια», επί των οδών Μαργαρίτη Δήμτσα και Λευκόβρυσης.

Τους χώρους όπου εκτελούνται οι εργασίες επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Καραπάτσιος, συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο εκτέλεσης έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας Απόστολο Γκατζιούρα.


Από το Blogger.