Header Ads

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σημαντική θα είναι η μεταβολή του καιρού απόψε με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.



Σήμερα, αργά το απόγευμα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά, που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν σε όλα τα δυτικά.

Αύριο, Τρίτη, εκτός από τα δυτικά, όπου μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αύριο, οι έντονες βροχοπτώσεις θα επεκταθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, καθώς και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Από την Τετάρτη η εμφάνιση βοριάδων, εντάσεως έως οκτώ μποφόρ θα «ρίξουν» αισθητά τη θερμοκρασία, γύρω στους δέκα βαθμούς, φέρνοντας ένα πολύ κρύο τριήμερο ως και την Παρασκευή.

Όπως εξηγεί, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, η πτώση της θερμοκρασίας φαίνεται πως θα είναι πρόσκαιρη και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να φτάσει στα υψηλά επίπεδα των περασμένων ημερών.

Από το Blogger.