Header Ads

Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές αλλά είναι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα

Τη διαβεβαίωση ότι η Δημοκρατία έχει τα όπλα να αμυνθεί «απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θα προσπαθήσουν με τακτικισμούς να την πλήξουν» εδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Μιχελάκης, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα αυτή την στιγμή είναι οι πρόωρες εκλογές. «Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές αλλά αυτή την στιγμή το ζητούμενο είναι η πορεία της χώρας. Οι εκλογές δεν θα έδιναν λύση στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος», επεσήμανε.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «να στείλει στον βρόντο όλες τις αιματηρές θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός».

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα, σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν σ’ ένα κόμμα που έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στον αρχηγό και σε βουλευτές του, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση.
Από το Blogger.