Header Ads

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει: «Τους καθιστώ υπεύθυνους για οτιδήποτε μου συμβεί»

Την εφημερίδα «Το Βήμα» και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη καταγγέλλει η βουλευτής Κοζάνης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ραχήλ Μακρή.

Όπως αναφέρει σε σημερινή δημοσίευσή της στο facebook «Είναι ξεκάθαρο πια ότι δημοσιογραφικοί οίκοι επιθυμούν την πολιτική και την φυσική μου εξόντωση. Με έκπληξη μου σήμερα διάβασα δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovina.gr το οποίο έχει σκοπό ξεκάθαρα την εξοντωσή μου, με έμμεση προτροπή για την φυσική μου εξόντωση. Τους καθιστώ υπεύθυνους για οτιδήποτε μου συμβεί.»

Στην δημοσίευση, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν σχόλια από διαδικτυακούς φίλους της Ραχήλ Μακρή, ένας εκ των οποίων δημοσίευσε το σχετικό άρθρο του «Βήματος»:

Ραχήλ Μακρή: «Να αφήσουμε ήσυχη τη Δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή»
Υπάρχουν βουλευτές που ομιλούν για τη Χρυσή Αυγή. όπως η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κυρία ραχήλ Μακρή με τα παραάτω λόγια «Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μού συμπεριφέρθηκαν στη Βουλή άψογα, πολύ καλύτερα από ορισμένους βουλευτές της ΝΔ» είπε, αποκαλύπτοντας ότι πολλές φορές έχει συνεργαστεί μαζί τους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και ότι οι χρυσαυγίτες έχουν ζητήσει τη γνώμη της.

-

Η κυρία ραχήλ Μακρή όμως προχώρησε ένα βήμα περισσότερο και σχολιάζοντας όσα εγκληματικά συνέβησαν με τη Χρυσή Αυγή είπε ότι είναι ένα σοβαρό θέμα και θα πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Οσον αφορά τις πληροφορίες για πιθανή μαζική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απλώς είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, αφού αυτομάτως θα αρθεί και η βουλευτική τους ασυλία και θα βρεθούν οι περισσότεροι βουλευτές της σιδηροδέσμιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Από το Blogger.