Header Ads

Συνεχίζεται το πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των συνταξιούχων της ΔΕΗ

Τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ με τον ασφαλιστικό τους φορέα και την Ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, συνεχίζονται και διογκώνονται.
Για διάλυση όλων των ΠΕΚΑ της Πτολεμαϊδας από τότε που μπήκε η ΔΕΗ στον ΕΟΠΥΥ, κάνει λόγω ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων
Πτολεμαϊδας – Εορδαίας Κωνσταντίνος Ανδρεάδης τονίζοντας ότι οι γιατροί και οι Νοσηλευτές θα επιστρέφουν στη ΔΕΗ, όπου ανήκουν και στο ΠΕΚΑ Πτολεμαϊδας θα μείνουν μόνο 2 γιατροί και 2 Νοσηλεύτριες, οι οποίοι δεν θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων.
Ο κ. Ανδρεάδης αναφέρθηκε στον πλήρη εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα του ΠΕΚΑ, με ενέργειες του Σωματείου, ζητώντας από τους ιθύνοντες το προσωπικό του ΙΚΑ να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΚΑ.
Όσον αφορά τις δυσκολίες με την παύση από τους φαρμακοποιούς της επί πίστωση χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους, επισήμανε ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα με τα φάρμακα, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία εργαζομένων και συνταξιούχων.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ/ΠΤΟΛΕΜΑΪΟΣ
Από το Blogger.