Header Ads

«Βελτιώνω τα αγγλικά μου, παρακολουθώ CNN και διαβάζω Guardian»

Σε συνέντευξή του στον Guardian ο Α. Τσίπρας τονίζει πως το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι ποσότητας αλλά ποιότητας, και για τον ΣΥΡΙΖΑ πως ''είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή''.

''Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή. Και δεν θέλουμε μόνο να σταματήσουμε την καταστροφή, το λάθος φάρμακο. Θέλουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα. Οι σωστές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από εμάς. Το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση. Χρησιμοποιούσαν το Δημόσιο για ψήφους'' εκτιμάει στην βρεττανική εφημερίδα ο Α. Τσίπρας.

Στο άρθρο αναφέρεται η κριτική που ασκείται στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή ''επενδύει στην καταστροφή. Τον αποκαλούν δημαγωγό, με γνώση σχολικού επιπέδου όσον αφορά τα οικονομικά θέματα, ενώ πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου''.

Το δημοσίευμα τελειώνει με το σχόλιο πως '' ο κ. Τσίπρας πια βάζει νερό στο κρασί του''.
Ως απόδειξη αναφέρεται πως οι πρώτες γκρίζες τρίχες φάνηκαν στα μαύρα του μαλλιά, ενώ ο ίδιος έχει αλλάξει τα τζιν του με κοστούμια, ιταλικά πουκάμισα και σουέντ παπούτσια.

Για τα ''φτωχά'' αγγλικά του ο κ. Τσίπρας εξηγεί πως προσπαθεί να τα βελτιώσει και είναι από τους λίγους πολιτικούς που δεν πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο.Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται χαμογελαστός να δηλώνει :''Πλέον παρακολουθώ CNN και διαβάζω Guardian!''.

newsit
Από το Blogger.