Header Ads

3ώρη στάση εργασίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Το Συνδικάτο ενέργειας «εργατική Αλληλεγγύη» συμμετέχει, στην 3ώρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 12 έως τις 15 μμ.
Αντιστεκόμαστε στα φορομπηχτικά μέτρα της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και των αφεντικών τους Ε,Ε, ΕΚΤ, ΔΝΤ που θέλουν να ξεζουμίσουν ότι απέμεινε από τα εισοδήματα των μικρών και μεσαίων στρωμάτων και εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο την πλειοψηφία του λαού, οδηγώντας την στα τάρταρα της καταστροφής και της απόγνωσης.

Από την άλλη αφήνουν στο απυρόβλητο, τους συμμάχους τους σε αυτό τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στον (εχθρό λαό), τους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές, τους οποίους μειώνουν ακόμη περισσότερο τους φόρους ονομάζοντας την αδικία πατριωτισμό και τον τυχοδιωκτισμό ανάπτυξη.
Οι εργαζόμενοι ,συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι οι μικρομεσαίοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε έναν κοινό εχθρό να αντιμετωπίσουμε, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο με συνεργάτες τις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων χρονών
Μπορούμε ενωμένοι με κοινούς αγώνες διαρκείας να τους ανατρέψουμε αυτούς και τα σχέδιά τους.

Να ελαφρυνθούν από τους φόρους τα μικρά και μεσαία εισοδήματα

Να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο που αισχροκερδεί και ζει παρασιτικά σε βάρος των υπολοίπων όλα τα προηγούμενα χρονιά αλλά και σήμερα.

Κανένα χαράτσι και καμία αύξηση στα τιμολόγια των κοινωνικών υπηρεσιών και αγαθών στις λαϊκές οικογένειες

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Το Γραφείο Τύπου
Από το Blogger.