Header Ads

Ποια είναι τα 8 σημεία- κλειδιά, που «φωνάζουν» ότι σας βλέπει μόνο φιλικά;

Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ της ερωτικής ζώνης και της φιλικής υπάρχει μόνο μία λεπτή, πολλές φορές δυσδιάκριτη γραμμή. Εξ’ ου και το φλερτ (αθώο ή όχι, ο χρόνος θα δείξει) που πολλοί φίλοι έχουν μεταξύ τους. Αυτά για αρχή και κυρίως για καλόπιασμα, γιατί τις περισσότερες φορές το έτερο wannabe ήμισυ, σας έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για σας αλλά μόνο (και αποκλειστικά) ως φίλος/η.


Τι δεν καταλάβατε (ή εθελοτυφλείτε ακόμα) από τα 8 σημεία –κλειδιά που σας βροντοφωνάζουν ότι εσείς μόνο βλέπετε κάτι παραπάνω στη φιλική σας σχέση;

Βέβαια, για την ιστορία να πούμε ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, η αλήθεια είναι ότι και οι δύο πλευρές πάντα τροφοδοτούν ένα ερωτικό στοιχείο και όταν η μία πλευρά έχει περισσότερα αισθήματα, τότε γίνεται το μπέρδεμα. Γι' αυτό προσοχή στα ακόλουθα σημεία που καθορίζουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ φιλίας και σεξ.

Ποιος με καλεί;

Ένα βασικό στοιχείο είναι το ποιος παίρνει τηλέφωνο ποιόν. Αν εσείς είστε εκείνος/η που πάντα παίρνετε πρώτος τηλέφωνο, αυτό δείχνει (αν όχι και απαραίτητα) ότι θέλετε να τον/την δείτε τουλάχιστον λίγο περισσότερο από ότι αυτός/η.

Και αν όχι;

Αλλά και στην περίπτωση που δεν είστε εσείς ο/ η ανυπόμονος/η της παρέας, έχετε παρατηρήσει πόσες φορές από εκείνες που κανονίσατε να βρεθείτε, έφερε μαζί του/της και καμιά δεκαριά άλλους φίλους; Καλές οι ομαδικές συναθροίσεις αλλά αν εσείς προτιμάτε μία τετ-α-τετ έξοδο, έχουμε χάσμα απόψεων και κυρίως…προσεγγίσεων.

Φίλοι, φίλοι...

Θυμηθείτε την τελευταία φορά που βρεθήκατε. Αφού βγάλετε το χαμόγελο από το πρόσωπό σας (όσο μπορείτε, τέλος πάντων) προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς σας αποκαλεί ο/η νυν φίλος/η και εν δυνάμει σύντροφός σας. Αν λοιπόν, ανήκετε στην κατηγορία «έλα, ρε φίλε, που είσαι» ή στη χειρότερη των περιπτώσεων στην κατηγορία, που σας αποκαλεί με το επίθετό σας, τα λόγια μάλλον είναι περιττά. Η κίνηση αυτή είναι ό,τι πιο αντισεξουαλικό μπορεί να κάνει.

Όσα λέν’ οι φίλοι μεταξύ τους

Φίλε, έλα απόψε που πονάω και άλλα συναφή. Με απλά λόγια, αν ο/η κολλητός/η σας, επιμένει να σας μιλά ώρες ατελείωτες για τις κατακτήσεις και τις απογοητεύσεις του/της, τότε δυστυχώς για σας δεν έχετε καμία (μα καμία) ελπίδα. Αν μάλιστα, σας ζητά και συμβουλές, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο.

Κελεπούρι

Μία κίνηση ματ ενός «καλού» (ή απλά περίεργου) φίλου, είναι εκείνος που επιμένει να σας βρει σύντροφο, ειδικά όταν αυτός/η έχει βρει τον ..έρωτα και θεωρεί υποχρέωσή του/της να σας μεταλαμπαδεύσει λίγη από την ευτυχία του/της. Επειδή λοιπόν, η εποχή της …κανάτας (με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου) δυστυχώς δεν έχει περάσει, απλά …στέρεψαν οι κανάτες, εσείς από την πλευρά σας μάλλον πρέπει να συνειδητοποιήσετε επιτέλους, ότι ο/η φίλος/η σας απλά δε σας βλέπει καθόλου (μα καθόλου επιμένουμε) ερωτικά.

Απλά, προσπαθεί να μετριάσει ενδεχομένως τις τύψεις του/της που δε σας αφιερώνει όσο χρόνο σας αφιέρωνε παλαιότερα ή για να μην είμαστε σκληροί, απλά θέλει να σας δει…αποκατεστημένο/η, δηλαδή ακόμη χειρότερα.

Θα αράξω εδώ σήμερα οκ;

Η απάντηση είναι ναι, έχοντας πάντα την κρυμμένη ελπίδα ότι, αν κοιμηθεί ο/η επίδοξος έρωτάς –φίλος σας σπίτι σας, ίσως αυτή θα είναι η στιγμή, που τελικά θα σας ανακοινώσει ότι είστε το απωθημένο του, που θέλει επιτέλους να κατακτήσει.

Αν αυτή η σκηνή, το να κοιμάται δηλαδή σπίτι σας, έχει συμβεί αμέτρητες φορές, τότε μάταια περιμένετε. Απλά, βαριέται να πάει σπίτι του/της. Το γνωστό ισπανικό μότο «mi casa es su casa» δηλαδή χωρίς καμία προσδοκία.

Μιλάει το ποτό

Το «παραμύθιασμα πολλοί αγάπησαν, τον παραμυθά όμως κανείς». Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν ο/η φίλος/η σας, πιεί κάτι παραπάνω. Η οικειότητα γίνεται διαχυτικότητα και αυτή με τη σειρά της, γίνεται το δικό σας παραμύθι ότι μπορεί τώρα να κάνει την κίνησή του/της. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χαρείτε τη στιγμή (ειδικά αν και εσείς, έχετε πιεί λίγο παραπάνω). Τα κακά νέα είναι ότι η επίδραση του αλκοόλ περνάει και μαζί με αυτή και η διάθεσή του/της για κάτι παραπάνω.

Φιλαράκια;

Αν πάλι, παρεκτραπείτε πάνω στον ενθουσιασμό σας και το καταλάβει το αντικείμενο του πόθου σας, τότε σίγουρα το επόμενο πρωί θα ακούσετε την ατάκα «Αφού είμαστε φίλοι, ε;» Και δυστυχώς για σας το εννοεί, μην ψάχνετε δικαιολογίες.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος φίλος σας, έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο τότε να είστε σίγουρος/η ότι θα το καταλάβετε…αργά ή γρήγορα. Άρα, σκεφτείτε, δεν είναι άδικο να τρέφεστε με φρούδες ελπίδες και να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με φαντασιώσεις;
Από το Blogger.