Header Ads

«Αναλγησία του δήμου Εορδαίας»

Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...  
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Η ανοησία έχει ξεχειλίσει σε αυτήν την πόλη, ένας Δήμος όταν δεν μπορεί να παράγει έργο απλά ταλαιπωρεί τους δημότες του. Διερχόμενος επί της οδού Βασ. Κων. και επί της διασταυρώσεώς της με την Δημοκρατίας την παρασκευή 13 Σεπ., όλως τυχαίως βρέθηκα σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας του φιλοζωικού συλλόγου( ενός αξιόλογου συλλόγου με σημαντική δράση) της πόλης μας.
Διακριτικά στην γωνία του πάρκου τα μέλη του καθώς και πολλοί συμπολίτες μας έχοντας μαζί τους συμπαθητικά τετράποδα (ο καθείς το δικό του ) και κρατώντας αναμμένα κεράκια θέλησαν να διαμαρτυρηθούν , τόσο για την συμπεριφορά και την αναλγησία του δήμου μας στα αδέσποτα σκυλιά της πόλης, όσο και για την εγκατάλειψη του κυνοκομείου. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Αίφνης εμφανίζονται δυο αστυνομικοί (ευγενέστατοι στην συμπεριφορά τους) οι οποίοι κρατώντας ασύρματους διασχίζουν το πλήθος και αρχίζουν και ρωτούν τι συμβαίνει εδώ και αναζητούν κάποιον υπεύθυνο. Φυσικά στην πόλη μας όλοι επώνυμοι είμαστε με διαπροσωπικές σχέσεις. Αναλαμβάνει ο κύριος κύριος Τσαούσογλου πρόεδρος του συλλόγου να εξηγήσει για τι πρόκειται, ανασύρονται μπλοκ τσέπης από τα αστυνομικά όργανα και ζητούνται στοιχεία. Όταν επιτέλους καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει επικοινωνώντας με το κέντρο και αντιλαμβανόμενοι ότι πρόκειται περί γκάφας , η καταγγελία που έγινε , αίφνης διολισθαίνει σε απλή αναφορά για σίτιση σε δημόσιο χώρο των αδέσποτων και έκθεση των συμπολιτών μας σε κίνδυνο. Φυσικά δράστης σε όλη αυτή την παρωδία είναι και πάλι ο (οποία ομοιότης με τον επιθεωρητή Κλουζώ) Δήμος της πόλης μας δια του εκπροσώπου του, αντιδημάρχου Κυρίου Καλαιτζόπουλου.

Είναι γνωστή αυτή η αναλγησία του δήμου σε σωρεία προβλημάτων που αφορούν την πόλη μας. Αν δεν μπορείτε ΚΥΡΙΟΙ να δώσετε λύση σε απτά ζητήματα της καθημερινότητας μην ταλαιπωρείται τον κόσμο και την αστυνομία με τις ανούσιες καταγγελίες σας. Η φιλοζωική έχει πολύ καιρό που δραστηριοποιείται στην Πόλη μας προσπαθεί να δώσει λύσεις, ας τους ακούσουμε κάτι έχουν να μας πουν. Κάθε πόλη έχει την τύχη που της αξίζει, εμάς μας έτυχαν αυτοί οι άνθρωποι. Ας προσέξουμε την επομένη φορά.

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 14 ΣΕΠ του Σωτήριου Έτους 2013
Από το Blogger.