Header Ads

Άγριος καυγάς με χρυσαυγίτες στην Κοζάνη

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Kozanimedia, το οποίο κάλυψε από τα πρώτα λεπτά το θέμα με τον άγριο καυγά στις 3 τα ξημερώματα σε καφέ-μπαρ της Κοζάνης, επί της οδού Βασιλείου Φόρη, όντως οι τρεις άντρες που μπήκαν μέσα στο χώρο όπου τελείωνε συναυλία φορούσαν μπλούζες της «Χρυσής Αυγής». Στο συγκεκριμένο μαγαζί συχνάζουν δεκάδες μέλη του αντεξουσιαστικού χώρου, τα οποία, μόλις ο ένας εκ των τριών έβγαλε μαχαίρι, αντέδρασαν με μπουκάλια και όχι μόνο, με το όλο σκηνικό να θυμίζει…αμέρικαν μπαρ για 10 περίπου λεπτά!

Στο χώρο έφτασαν περιπολικά, με τους άντρες της Ασφάλειας και της Αστυνομίας να προχωρούν σε προσαγωγές, ενώ προχώρησαν σε μια σύλληψη του προσώπου που «τράβηξε» μαχαίρι, και μόνο σε αυτή τη σύλληψη, καθώς κανείς εκ των εμπλεκομένων δεν προχώρησε σε μηνύσεις.

Ο τραυματίας, στο κεφάλι, αφού πρώτα του έγιναν ράμματα, αποχώρησε από το Νοσοκομείο Κοζάνης.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές της περιοχής μας φοβούνται πως, πλέον, μετά το συγκεριμένο περιστατικό, θα έχουμε και συνέχεια, μεταξύ μελών της «Χρυσής Αυγής» και του χώρου των ανεξουσιαστών-αντιφασιστών της περιοχής.
Από το Blogger.