Header Ads

Κοζάνη: Σύλληψη γιατρού και μιας γυναίκας για διακίνηση ναρκωτικών και ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά

ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 59χρονου γιατρού και μίας 48χρονης γυναίκας, με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ψευδών ιατρικών πιστοποιητικών, κατά περίπτωση, προχώρησαν, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης οι αστυνομικοί, ύστερα από σχετικές πληροφορίες που τους παρείχε αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός, εντόπισε τον 59χρονο να παραλαμβάνει από την 48χρονη ηρωίνη, συνολικού μικρού βάρους 2,1 γραμμαρίων και ναρκωτική ουσία (shisha) βάρους 1,2 γραμμαρίων. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ, όπου και τους συνέλαβαν.

Ακολούθως, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στους συλληφθέντες βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, εκτός των προαναφερόμενων ναρκωτικών ουσιών, ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων, ψευδή ιατρική συνταγή χορήγησης ψυχοτρόπων φαρμάκων, 56 δισκία χαπιών ψευδή  που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και θήκη καπνού με υπολείμματα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Σε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, βάρος 6,4 γραμμαρίων. Συνεχιζόμενη της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ιατρός, συνταγογράφησε ψευδή ιατρική συνταγή, προκειμένου η 48χρονη να προμηθευτεί ψυχοτρόπες ουσίες, ενώ στο παρελθόν έχει εκδώσει και άλλες ψευδείς ιατρικές συνταγές.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.