Header Ads

Εορδαία: «Μαρσάρει» για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Αθλητικός – Μοτοσικλετιστικός Όμιλος

moto

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην πίστα Moto cross του Αγίου Χριστοφόρου, με αφορμή την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, με διοργανωτή τον Αθλητικό Μοτοσικλετιστικό Όμιλο Εορδαίας, και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών της αγωνιστικής μοτοσικλέτας, μέχρι στιγμής, από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, και την Κύπρο.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη, εργασίες σχετικά με την τοποθέτηση κατασκευών για τον Πύργο Ελέγχου, τα τούνελ και η διαμόρφωση του χώρου του ιατρείου, με την αμέριστη υποστήριξη του ΛΚΔΜ, ενώ, αίτημα παραμένει η υπό διαμόρφωση πίστα διεθνών προδιαγραφών, αφού ο ΑΜΟΕ αγωνίζεται χρόνια για τη φιλοξενία παγκόσμιας διοργάνωσης moto cross, με διττό στόχο, αφενός να εξυπηρετεί αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις, κι αφετέρου δράσεις, που θα προάγουν τον εναλλακτικό τουρισμό. Αρωγοί στις διεκδικήσεις αυτές ο Δήμος Εορδαίας και η ΠΔΜ.

Τα 200 και πλέον μέλη του Ομίλου, εντείνουν τον ρυθμό των προπονήσεων τους, γιατί θα έχουν να αντιμετωπίσουν μοτοσικλετιστές με πολύχρονη εμπειρία, αλλά και αναγνωρισμένες δεξιότητες, προσδοκώντας σε υψηλές διακρίσεις, αλλά και σε νίκες. Οι ηλικίες, κατά κατηγορία, που θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι από 7 έως και 67 ετών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.