Header Ads

Σε εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών-Γεμίζουν τα χωριά ενόψει εκλογών

Σε εξέλιξη είναι η μετακίνηση των ετεροδημοτών, ενόψει των εκλογών της Κυριακής και τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας είναι σε ισχύ και την κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα να είναι αυξημένη από το πρωί.

Η κυκλοφορία στα διόδια των Μαλγάρων αυτή τη στιγμή διεξάγεται ομαλά χωρίς προβλήματα. Σε λειτουργία είναι και οι έντεκα λωρίδες, έξι προς την έξοδο και πέντε προς την είσοδο στη Θεσσαλονίκη.

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν πως από σήμερα στις 00:00 μέχρι και τη Δευτέρα στις 08:00 θα γίνεται ελεύθερα η διέλευση των οχημάτων στους σταθμούς διοδίων. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι υπάλληλοι των διοδίων, οι μπάρες δε θα είναι σηκωμένες, θα ανεβοκατεβαίνουν, οι οδηγοί θα κόβουν μηδενικό αντίτιμο και θα πρέπει να προσέρχονται με χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένα θα είναι και τα μέτρα της Τροχαίας και θα υπάρχει αυξημένη επιτήρηση, όπου υπάρχει μεγάλη ροή οχημάτων.

Στο μεταξύ, τα χωριά της Ελλάδας γεμίζουν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι των χωριών, περιμένουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους προκειμένου όλοι μαζί να χαρούν αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από τα διόδια, θα βοηθήσει αρκετούς πολίτες να πάνε στον τόπο καταγωγής τους για να ψηφίσουν καθώς το κόστος της μετακίνησης είναι μεγάλο.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.