Header Ads

Γρεβενά: Βελτίωση πρόσβασης σταβλιτών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων

kasapidis-symvasi-ektelesis-toy-ergoy-epektasi-ardeytikoy-diktyoy-platanoreymatos

Τη σύμβαση, για την πρώτη φάση του έργου το έργο «Βελτίωση πρόσβασης σταβλιτών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Γρεβενών», υπέγραψαν χθες Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης και ο ανάδοχος των έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Αθανάσιου Φωλίνα και του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 6.937.910 €, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου και του πρωτογενή τομέα. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε 133 αγροτικές οδούς, σε οδικό δίκτυο 86 χιλιομέτρων, με τον αριθμό των ωφελούμενων επιχειρήσεων να ανέρχεται σε 140.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, «Η Περιφερειακή Αρχή με σταθερά βήματα τηρεί τις δεσμεύσεις της. Κάθε μέρα και ένα έργο που λύνει χρόνια προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα σε μεγάλο βαθμό. Η προοπτική ανάπτυξης του κτηνοτροφικού κλάδου του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας, μέσα από έργα υποδομών που υλοποιούνται, βελτιώνει την καθημερινότητα των κτηνοτρόφων και μειώνει το κόστος παραγωγής των προϊόντων τους».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.