Header Ads

Προσλήψεις 25 συμβασιούχων στο Δήμο Παιανίας

Προσλήψεις 25 συμβασιούχων στο Δήμο Παιανίας

O Δήμος Παιανίας γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως πέντε (5) μηνών.

Ο Δήμος Παιανίας γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως πέντε (5) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών και ειδικότερα την πρόσληψη είκοσι πέντε (25) ατόμων, κλάδου ΥΕ Δασεργατών ειδικότητας ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας και πέντε (5) ατόμων κλάδου ΔΕ Οδηγών ειδικότητας ΔΕ Οδηγών (με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας) για την στελέχωση των πυροφυλακείων καθώς και για την επιτήρηση των αστικών και περιαστικών δασών και αλσυλλίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση είτε ηλεκτρονικά στο email : protokolo1@0155.syzefxis.gov.gr ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο του Δημοτικού Καταστήματος, οδός Καραολή & Δημητρίου 38α και στο πρωτόκολλο της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών Όθωνος 15 & Σμύρνης από την επομένη ημέρα ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του καταστήματος του Δήμου και της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών δηλαδή από 10-05-2023 έως και 17-05-2023 (ημέρα Τετάρτη) και ώρες 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. Πληροφορίες.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ #ΠΑΙΑΝΙΑ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.