Header Ads

Δ. Μακεδονία – Γ. Κασαπίδης: «Πυλώνας ανάπτυξης το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης»

kasapidis

«Το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί Πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή». Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Γεώργιος Κασαπίδης, στην πρώτη συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής, για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας πως «με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων σχεδιάζεται από κοινού, με την τοπική κοινωνία και τους φορείς, το μέλλον της Περιφέρειας».

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα της αναπτυξιακής στρατηγικής που, όπως είπε, ακολουθεί η Περιφερειακή Αρχή, ώστε η ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας της Περιφέρειας, να χαρτογραφηθεί με τη συμμετοχή και τις προτάσεις όλων των κοινωνικών ομάδων και φορέων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, «οι σημαντικές τοποθετήσεις, επισημάνσεις και αποφάσεις των μελών για Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης, καταδεικνύουν και παγιώνουν τους σχεδιασμούς της Περιφερειακής Αρχής για την κατάρτιση ενός ρεαλιστικού σχεδίου, ως ένα οδικό χάρτη με μετρήσιμο αποτέλεσμα, για την αναδιάρθρωση του παραγωγικού μοντέλου, σημαντικό για την ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.