Header Ads

Κοζάνη: Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για το κλείσιμο υποκαταστήματος τράπεζας

Το κλείσιμο των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα και στην πόλη της Κοζάνης, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης με το σώμα να αποφασίζει την έκδοση ψηφίσματος για τη στήριξη των εργαζομένων.

Η  αναφορά του Δήμαρχου Κοζάνης για αναμενόμενες εξελίξεις με τη χρήση των ψηφιακών μέσων στις συναλλαγές που περιορίζει τις θέσεις εργασίας προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χάρη Κουζιάκη, που διαφώνησε και με την απόφαση της ΚΕΔΕ, που ζήτησε να υπάρχει ένα κατάστημα ανά Δήμο, τονίζοντας την ανάγκη να κρατηθούν θέσεις εργασίας ειδικά στην περιοχή που θα μετράει ανέργους το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης καταλήγοντας τόνισε ακόμα ότι δεν επιχαίρει για τις εξελίξεις, αλλά περιέγραψε μια πραγματική κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά «πως η ψηφιακή εποχή είναι η νέα πρόκληση και αντιλαμβάνεται απολύτως τι σημαίνει κάθε χαμένη θέση εργασίας. Τόνισε ότι συμφωνεί σε ένα ψήφισα αλλά, όπως είπε, θα έχει τόσο βάρος όσο η εξαγγελία περί σκισίματος των μνημονίων και του χτυπήματος του νταουλιού στην Ευρώπη».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.