Header Ads

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής του Γ.Ν. «Μαμάτσειο»-«Μποδοσάκειο» Παύλου Γεώργιος

Σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή στο Γραφείο της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης παρουσιάστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Διοικητής του Γ.Ν. «Μαμάτσειο»-«Μποδοσάκειο» κ. Παύλου Γεώργιος.


Η απερχόμενη Διοικήτρια κα. Αναστασία Μπούρτσου παρέδωσε στο νέο Διοικητή, έναν έμπειρο Διοικητή που έχει πολλά να προσφέρει στο χώρο της υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Αμπάζη Δημήτριο για την άριστη συνεργασία, το Ιατρικό προσωπικό, το Νοσηλευτικό, το Διοικητικό, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Κοζάνης και των Κέντρων Υγείας Σιάτιστας, Τσοτυλίου και Σερβίων. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. «Μαμάτσειο»-«Μποδοσάκειο», τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων καθώς και τους άμεσους συνεργάτες στο γραφείο Διοίκησης.

Ευχήθηκε στη Διοίκηση και στους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κοζάνης που αποτελούν την ψυχή και την κινητήρια δύναμη του Νοσοκομείου να συνεχίσει με την ίδια δύναμη, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες υγείας που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι εμείς οι πολίτες του Νομού Κοζάνης, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα και βέβαια ο χώρος της υγείας.

Τέλος ευχήθηκε εν όψει των εορτών καλά Χριστούγεννα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για το νέο έτος σε όλους τους εργαζόμενους και ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
Από το Blogger.