Header Ads

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας ... στη Θεσσαλονίκη!

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, ετοιμάζεται στους χώρους της ΔΕΘ – HELEXPO, και οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.
Το χριστουγεννιάτικο πάρκο αναμένεται να ανοίξει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.


Στους χώρους της «χριστουγεννιάτικης» ΔΕΘ, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλήθος διαδραστικών εκδηλώσεων και ακροβατικά που θα κόβουν την ανάσα.

Παράλληλα, ένα φαντασμαγορικό σόου θα φωτίζει τις διαδρομές του τρένου του Άι Βασίλη, ενώ ξωτικά θα κάνουν τις βόλτες τους ανάμεσα στα περίπτερα της ΔΕΘ, στα οποία θα λειτουργήσουν και δύο τεράστια παγοδρόμια ιδανικά για τους λάτρεις του είδους.

Το πάρκο θα αναπτυχθεί σε τρία περίπτερα της ΔΕΘ, συνολικού εμβαδού άνω των 12000 τ.μ., αλλά και στους υπαίθριους χώρους της. Στα περίπτερα 14 και 15 θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις για τις μικρότερες ηλικίες, όπως δημιουργικά εργαστήρια βασισμένα σε έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, παραστάσεις παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου Καραγκιόζη και διαδραστικά ακροβατικά - με σκηνή την οροφή του περιπτέρου 15 στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν και οι επισκέπτες. Επίσης, για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα φαντασμαγορικό LightShow.

Στο περίπτερο 13 θα λειτουργήσουν δύο παγοδρόμια, ένα για έμπειρους παγοδρόμους και ένα για αρχάριους, ενώ θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, όπως συγκρουόμενα αυτοκίνητα. Στους υπαίθριους χώρους, το παραμύθι των Χριστουγέννων γίνεται ζωντανό μέσα από μια διαδραστική φάτνη, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία επισκέπτες θα μπορούν να απευθυνθούν στο Άγιο Βασίλη για το δώρο τους μέσω του ειδικού ταχυδρομικού κουτιού που θα στηθεί για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Η τιμή εισόδου στο πάρκο θα είναι 6 ευρώ και με το εισιτήριο που θα λάβουν οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις για όση ώρα θέλουν.

Μάλιστα, για όσους επισκέπτες δεν υπερβαίνουν σε ύψος το ένα μέτρο (ένα ξωτικό θα μετράει το ύψος τους στην πύλη), η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Ακόμα, με την επίδειξη του εισιτηρίου, θα διατίθεται στους επισκέπτες και δωρεάν πάρκινγκ.

απο το thestival.gr
Από το Blogger.