Header Ads

Από σήμερα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Αρχίζει σήμερα η καταβολή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, 0,28 ευρώ το λίτρο, στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Από το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί, εγκρίθηκαν οι 180.000, ενώ απορρίφθηκαν 40.000 που δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το υπουργείο Οικονομικών.

«Στις επόμενες μέρες θα κοιτάξουμε να θέσουμε τη διαδικασία σε τακτική βάση, ώστε όταν τα τιμολόγια ωριμάζουν, δηλαδή στις 15 μέρες από ημερομηνία του τιμολογίου, που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από τον πρατηριούχο, θα προχωράμε στην πληρωμή των τιμολογίων αυτών» δήλωσε στην ΝΕΤ ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χ. Θεοχάρης.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 4803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/

Όσοι δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXISnet), μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας ως όνομα χρήστη (Username) τον ΑΦΜ τους και ως κωδικό (Password) τον αριθμό ειδοποίησης ενος εκ των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των τελευταίων πέντε (5) ετών.
Από το Blogger.