Header Ads

Δίπλα μας θα φτιαχτεί κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών!

Το κέντρο νεοσυλλέκτων του Μαυροδεντρίου είναι ένα απο 18 στρατόπεδα στα οποία σχεδιάζεται να μετατραπούν σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Την εν λόγω πληροφορία επιβεβαίωσε πριν λίγο (14:30) στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας μετά απο τηλεφωνικές επαφές που είχε απο το πρωί με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Μαλούτας μίλησε με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Δένδια, ζητώντας να μάθει πληροφορίες για το τι πρόκειται να συμβεί με το κέντρο νεοσυλλέκτων του Μαυροδεντρίου.

Η απάντηση που πήρε ήταν πως το Μαυροδέντρι είναι μέσα στα 18 στρατόπεδα που προγραμματίζεται να γίνουν κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχει αποφασιστεί, αφού σχετική επίσημη, τουλάχιστον, απόφαση δεν υπάρχει.

Ο δήμαρχος Κοζάνης δήλωσε πως τέτοια απόφαση δεν μπορεί να παρθεί ερήμην της τοπικής κοινωνίας την ώρα μάλιστα που στη Δυτική Μακεδονία, ο δήμος Δεσκάτης στα Γρεβενά έχει πει «ναι» στη δημιουργία τέτοιου κέντρου στα διοικητικά όρια του δήμου του.

Το απόγευμα θα υπάρξει εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Κοζάνης με το υπουργειο προστασίας του πολίτη και πιθανότατα με τον ίδιο τον υπουργό.


Σωκράτης Μουτίδης – Από το www.kozani.tv
Από το Blogger.