Header Ads

Νέο teaser για το «No Time To Die»: 30 δευτερόλεπτα χωρίς ανάσα με τον Τζέιμς Μποντ

Bond is Back και επειδή ούτε η πανδημία μπορεί να νικήσει τον διασημότερο (και πιο γοητευτικό) κατάσκοπο της Βρετανίας, η Universal έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser του «No Time to Die», που επιτέλους και μετά από σχεδόν δύο χρόνια καθυστερήσεων και αναβολών έρχεται στις αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου. 

Τριάντα δευτερόλεπτα κλασικής δράσης ταινιών Τζέιμς Μποντ, με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο του τίτλου, με κυνηγητά, καταδιώξεις αυτοκινήτων (πάντα με την Aston Martin), αερομαχίες, τον κακό της ιστορίας Ράμι Μάλεκ, την Άνα Ντε Άρμας και τη Λάσανα Λιντς, αλλά και πρόσωπα γνωστά, όπως οι Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Λεά Σεϊντού. 

Στο «No Time to Die» -σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα, ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο- ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA, εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθεια του.

Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη από ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μία επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. 

Με πληροφορίες από Collider 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.