Header Ads

H Konami μετονομάζει το θρυλικό PES σε eFootball και το διανέμει δωρεάν

Gamers παίζουν

Tέλος εποχής στο θρυλικό Pro Evolution Soccer της Konami που «ανέθρεψε» γενιές και γενιές video gamers από το 1995 ως το 2020.

Η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε να μετονομάσει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό video game σε eFootball και μάλιστα να το διαθέσει δωρεάν.

Το νέο eFootball θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 (PC), Steam (PC), προσφέροντας γραφικά αιχμής στις κονσόλες νέας γενιάς, ενώ θα ακολουθήσουν εκδόσεις και για iOS και Android.

Το παιχνίδι θα βασίζεται στην Unreal Engine, με προηγμένα γραφικά και τετραπλάσια animations σε σχέση με την περσινή έκδοση του PES.

Η Konami έχει αναπτύξει και μια νέα Motion Matching τεχνολογία για τα γραφικά, διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, next-gen και μη.

Μάλιστα, στο άμεσο μέλλον θα γίνει προσπάθεια για cross-platform, επιτρέποντας ακόμα και ματς μεταξύ κινητών και κονσόλων.

Μιλώντας στο IGN, ο δημιουργός της σειράς, Seitaro Kimura, εξήγησε πως το eFootbal στοχεύει να έχει μια προσέγγιση «πλατφόρμας» με συχνά updates. Δεν θα κυκλοφορούν κάθε χρόνο νέες εκδώσεις επί πληρωμής αλλά θα διατίθεται δωρεάν σε κάθε σεζόν με updates.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.