Header Ads

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης τους αφήνει ο επικεφαλής της επιτροπής

Ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, Τοσίρο Μούτο.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μη διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες παρ’ ότι ξεκινούν επίσημα την Παρασκευή και ανεπίσημα αύριο άφησε το ενδεχόμενο ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής του «Τόκιο 2020».

Αύριο λοιπόν ξεκινούν οι αγώνες του γυναικείου ποδοσφαρίου και του σόφτμπολ, αλλά τα πολλά κρούσματα της πανδημίας, δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα.

Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Τοσίρο Μούτο, CEO της οργανωτικής επιτροπής, επισήμανε ότι ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ματαίωσης των αγώνων.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊου. Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων», ήταν η απάντηση το Ιάπωνα σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Καταλήγοντας τόνισε: «Έχουμε συμφωνήσει ότι με βάσητην κατάσταη από τον κορονοϊό, θα συγκαλέσουμε και πάλι πενταμερή διάσκεψη. Σε αυτό το σημείο, τα κρούσματα μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν, οπότε θα σκεφτούμε το τι πρέπει να κάνουμε όταν προκύψει μία τέτοια κατάσταση».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.