Header Ads

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσιτσιπάς επηρεάστηκε από τον τραυματισμό και αποκλείστηκε

O Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ στον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά τένις, Τετάρτη 28 Ιουλίου, 2021, Τόκιο, Ιαπωνία(AP Photo/Patrick Semansky)

Ξεκίνησε εκπληκτικά, τραυματίστηκε στο τέλος του δεύτερου σετ και τελικά έχασε και αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, στο μονό ανδρών.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν καταπληκτικός στο πρώτο σετ με αντίπαλο τον Ούγκο Ουμπέρ και μετά το αρχικό 1-1, έφερε το σετ υπέρ του στο 5-1 και τελικά το πήρε εύκολα με 6-2.

Μεγάλη μάχη έγινε στο δεύτερο σετ, το οποίο έφτασε στο τάϊ μπρέϊκ, όμως εκεί ακριβώς στο τέλος του ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραυματίστηκε και έμεινε στο έδαφος για αρκετή ώρα. Ήταν μία σκηνή που δεν μας έχει συνηθίσει ο Στέφανος.

Έχασε το σετ με 7-6, αλλά ο τραυματισμός τον επηρέασε και δεν κατάφερε να δείξει τον πραγματικό εαυτό του στο τελευταίο σετ, το οποίο τελικά έχασε με 6-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων.

Τώρα πια μένει να δούμε τι θα μπορέσει να κάνει ο Τσιτσιπάς στο διπλό ανδρών-γυναικών δίπλα στην Μαρία Σάκκαρη και φυσικά σε τι κατάσταση θα είναι μετά τον τραυματισμό του.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.