Header Ads

Η Ντόλι Πάρτον έλαβε το εμβόλιο και διασκεύασε για την περίσταση την επιτυχία της «Jolene»

Η Ντόλι Πάρτον έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της Moderna και προσέδωσε λίγη λάμψη στη διαδικασία.

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι και ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο εμφανίζεται στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ με τον επί σειρά ετών φίλο της, δρ. Νάτζι Αμπουμράντ, καθηγητή Χειρουργικής.

Λίγο πριν φορέσει την μάσκα και ετοιμαστεί για τον εμβολιασμό, η Ντόλι Πάρτον τραγούδησε μία στροφή από την μεγάλη επιτυχία της «Jolene» του 1973, παραφράζοντας ωστόσο, ειδικά για την περίσταση τα λόγια και λέγοντας στον ρυθμό του τραγουδιού «Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine (εμβόλιο, εμβόλιο).

«Σας ικετεύω, μη διστάσετε», πρόσθεσε. 

Το βίντεο είχε και ένα μήνυμα προς τους αρνητές των εμβολίων και όσους διστάζουν. Η Ντόλι Πάρτον σημείωσε ότι όσο πιο σύντομα κάνουμε το εμβόλιο, τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. «Θέλω απλώς να πω σε όλους τους δειλούς εκεί έξω: Μην είστε τόσο κότες! Βγείτε έξω και κάντε το εμβόλιο», είπε αστειευόμενη. 

Στην ανάρτηση έγραψε: «Η Ντόλι παίρνει την πρώτη δόση από το δικό της φάρμακο», αναφερόμενη στη δωρεά του 1 εκατ. δολαρίων για την έρευνα του εμβολίου της Moderna που έκανε την περασμένη χρονιά στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ. 

Παρά τη μεγάλη δωρεά της, η νικήτρια των εννέα βραβείων Grammy είχε δηλώσει πριν από έναν μήνα ότι θα περιμένει «μέχρι ότου εμβολιαστούν κάποιοι άνθρωποι». 

«Όταν λάβω το εμβόλιο, πιθανότατα θα το κάνω μπροστά στην κάμερα, ώστε να το μάθουν οι άνθρωποι και θα τους πω την αλήθεια, αν έχω συμπτώματα και όλα τα σχετικά», είχε πει σε συνέντευξή της στο Associated Press. 

 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.