Header Ads

Το μπαρ που έκανε το Γουίνγουντ του Μαϊάμι τον πιο ελκυστικό νυχτερινό προορισμό βάζει λουκέτο

Νύχτες στην Wood Tavern του Μαϊάμι προ κορονοϊού

 Το πρώτο «κουλ» μέρος στην συνοικία Γουίνγουντ του Μαϊάμι κλείνει οριστικά τις πόρτες του. 

Η Wood Tavern, μια από τις πρώτες επιχειρήσεις που έφεραν την νυχτερινή ζωή στη βιομηχανική γειτονιά του Μαϊάμι, θα κλείσει στις 14 Μαρτίου μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην επιχείρηση, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ. Η άνοδος των ενοικίων, οι περιορισμοί θέσεων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονoϊού και η απαγόρευση της κυκλοφορίας που επηρέασε την επιχείρηση ως χώρος αργά το βράδυ κατέστησαν αδύνατη την κερδοφορία, είπε.

«Από επιχειρηματική άποψη, ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Οι αριθμοί δεν λειτουργούσαν πλέον», ανέφερε ακόμα ο ιδιοκτήτης Σεζάρ Μοράλες. «Αλλά η εξωστρέφια από ανθρώπους που μοιράζονται τις αναμνήσεις τους ήταν τεράστια».

Ο Μοράλες ανακοίνωσε τα νέα στον λογαριασμό του μπαρ και στον προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram. Είπε ότι οι υπάλληλοι του μπαρ θα έχουν δουλειά στο επερχόμενο επιχειρηματικό πρότζεκτ της εταιρείας του, εν ονόματι Pizza and Beer, λίγο περισσότερο από τρία τετράγωνα μακριά από το περίφημο μπαρ που κατεβάζει ρολά. 

«Οι ιδιοκτήτες δούλεψαν μαζί μου και κανείς δεν ήθελε να δει αυτό να συμβαίνει», έγραψε ακόμα ο Μοράλες στο Instagram. «Εσείς κάνατε ό, τι μπορούσατε, και καταλαβαίνω ότι είναι δουλειά και απλά φτάνουμε στο σημείο που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγει οικονομικά....».

 

ΠΗΓΗ: miamiherald.com

 
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.