Header Ads

Εμμα Στόουν: H «Cruella» είναι πολύ διαφορετική από τον «Joker»

Η κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ της ταινίας «Cruella» με την πανκ εκδοχή της βραβευμένης με Όσκαρ, Έμμα Στόουν, πυροδότησε στα social media ένα μεγάλο debate, όχι μόνο για το στιλ της νέας Κρουέλα ντε Βιλ, αλλά και για τις πιθανές ομοιότητες με τον «Joker» του Τοντ Φίλιπς, μία από τις πιο συζητημένες ταινίες των τελευταίων ετών. 

Μιλώντας στο Total Film, η Στόουν δήλωσε ότι «η ταινία είναι πολύ διαφορετική με πολλούς τρόπους από το Joker» και παρότι αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους γίνονται συγκρίσεις, έσπευσε να πει «δεν θα συνέκρινα ούτε στο ελάχιστον τον εαυτό μου με τον Χοακίν Φίνιξ, μακάρι να του έμοιαζα περισσότερο». 

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρεγκ Γκιλέσπι, ο οποίος δήλωσε ότι «υπάρχουν μερικά πραγματικά βαθιά συναισθηματικά ζητήματα τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Κρουέλα, που την στέλνουν στην σκοτεινή πλευρά. Συνεπώς, υπό αυτή την έννοια, υπάρχουν ομοιότητες [μεταξύ των δύο ταινιών]. Αλλά υπάρχει ένας απολαυστικός ρυθμός και χιούμορ στο στιλ της ταινίας, που είναι πολύ διαφορετικό από την ατμόσφαιρα του Joker», πρόσθεσε. 

Ο Γκιλέσπι αφηγείται την ιστορία με φόντο το Λονδίνο των 70s, όπου η Εστέλα, μία φιλόδοξη, νεαρή σχεδιάστρια μόδας, εξελίσσεται σε αδίστακτη Κρουέλα μετά τη συνάντηση της με τη βαρώνη φν Χέλμαν, την οποία υποδύεται, η εξαιρετική Εμμα Τόμσον. 

Το κλασικό animation της Disney «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας» έκανε το ντεμπούτο του τη δεκαετία του 1950, αναδεικνύοντας την Κρουέλα σε μία από τις πιο διάσημες κακές στην ιστορία της έβδομης τέχνης. Στη συνέχεια, η απίθανη Κρουέλα πήρε σάρκα και οστά στη live action εκδοχή από την Γκλεν Kλόουζ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες και στο Disney + στις 28 Μαΐου. 

Με πληροφορίες από Total Film 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.