Header Ads

Τους σκότωσε, τους λήστεψε κι έφυγε με ποδήλατο

Φωτο αρχείου

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας δύο υπηκόων Μπαγκλαντές, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε εταιρεία μεταφορών στον Ασπρόπυργο, κατάφεραν να φθάσουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μέσα από μεθοδική έρευνα και εκμετάλλευση όλων των δεδομένων από τη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την έρευνά τους, δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας είναι ένας 33χρονος ομοεθνής τους. Οι αστυνομικοί, έχοντας από την ιατροδικαστική εξέταση την εκτιμώμενη ώρα θανάτου, επιχείρησαν να διαπιστώσουν ποιοι είχαν πρόσβαση στον χώρο και ειδικά το επίμαχο διάστημα. Σε συνδυασμό με υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, κατέληξαν στον 33χρονο, που τον είδαν μάλιστα σε εικόνες να φεύγει με ποδήλατο και να κλειδώνει την πύλη της εταιρείας, αλλά να αφήνει το κλειδί επάνω στο λουκέτο.

Οι ερευνητές του «Ανθρωποκτονιών» εκτιμούν ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς το ένα από τα δύο θύματα είχε προχωρήσει σε ανάληψη τριών χιλιάδων ευρώ από την τράπεζα λίγα 24ωρα νωρίτερα, τα οποία δεν βρέθηκαν πουθενά, όπως και κανένα άλλο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον 33χρονο, αλλά υπέβαλαν τη δικογραφία στον Εισαγγελέα, μόλις πληροφορήθηκαν ότι έχει διαφύγει εκτός Ελλάδας. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται αυτό να γίνει και ευρωπαϊκό.

Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου. Τα θύματα είχαν βρεθεί στα κρεβάτια τους σε δύο κοντέινερ της εταιρείας, στον Ασπρόπυργο, και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός τους προήλθε από χτυπήματα με θλων και αμβλύ όργανο.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.