Header Ads

Mισθός πάνω από 20.000 ευρώ τον χρόνο στην Βρετανία... αν απλά μιλάτε ελληνικά: Τα bonus και... οι ευκολίες

Mισθός πάνω από 20.000 ευρώ τον χρόνο στην Βρετανία... αν απλά μιλάτε ελληνικά: Τα bonus και... οι ευκολίες

Το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά.

Ψάχνουμε για ένα αφοσιωμένο άτομο που θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας, σημειώνει στην αγγελία της η Mintel Group Ltd  - μια παγκόσμια, ιδιωτική εταιρεία έρευνας αγοράς με έδρα το Λονδίνο, που προσφέρει μισθό άνω των 20.00 ευρώ.

Η εταιρεία αναζητά ένα άτομο που να μιλάει άπταιστα ελληνικά για να εργαστεί στην εισαγωγή δεδομένων (data entry), προσφέροντας μόνιμη, πλήρη απασχόληση, με μισθό 19.240£ λίρες συν μπόνους. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα λαμβάνουν περίπου 22.000 ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους.

Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν ως επιχειρησιακά στελέχη και θα πρέπει να συνεργάζονται με την παγκόσμια βάση δεδομένων της εταιρείας (GNPD), η οποία παρακολουθεί την κυκλοφορία νέων προϊόντων της - και κυρίως στους τομείς της ομορφιάς και της προσωπικής φροντίδας.

Το βασικό καθήκον του επιτυχόντα υποψηφίου θα περιλαμβάνει την εισαγωγή δεδομένων (data entry) και την ευθύνη για τη μετάφραση και την εισαγωγή πληροφοριών προϊόντος από τα ελληνικά καταναλωτικά προϊόντα στη βάση δεδομένων στα αγγλικά. Αυτό θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως συστατικά, ισχυρισμούς και σύντομη περιγραφή του προϊόντος.

Τα απαραίτητα προσόντα για την θέση

Η Mintel δέχεται βιογραφικά από άτομα που συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα

  • Άπταιστα αγγλικά και κατανόηση ελληνικών
  • Εμπειρία στην εργασία με υπολογιστές
  • Ισχυρό αίσθημα του «work ethic»
  • Μπορεί να λειτουργήσει σε περιβάλλον που θέτει στόχους
  • Μπορεί να διαχειριστεί τη δική του ροή εργασίας
  • Επιθυμία εργασίας στα πλαίσια ομάδας
  • Ικανότητα πληκτρολόγησης 35 λέξεων το λεπτό σε αγγλικό πληκτρολόγιο!

Τι προσφέρει η εταιρεία

Εκτός του μισθού που αναφέρθηκε παραπάνω, η Mintel παρέχει επιπλέον διάφορες μικρές παροχές, προκειμένου να κρατά ευχαριστημένους τους εργαζόμενους της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην αγγελία, η εταιρεία υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εργασία και για τον λόγο αυτό προσφέρει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, σύμφωνα με το οποίο οι υπάλληλοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι 3 ημέρες την εβδομάδα.

Για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο την τηλεργασία, η εταιρεία προσφέρει ακόμα επίδομα «Home Office», επίδομα δηλαδή εργασίας από το σπίτι.

Όσον αφορά τις άδειες, όσοι προσλαμβάνονται στην Mintel, λαμβάνουν ένα γενναιόδωρο επίδομα αδείας με δυνατότητα επαναγοράς επιπλέον διακοπών καθώς και μία έξτρα ημέρα άδειας για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους!

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν 2 ημέρες άδειας το χρόνο προκειμένου να τις προσφέρουν για να υλοποιήσουν έναν αξιόλογο σκοπό!

Εάν θέλετε να εργαστείτε στην Βρετανία και σκέφτεστε να στείλετε το βιογραφικό σας στην Mintel, θα πρέπει να γνωρίζετε παράλληλα ότι η εταιρεία διαθέτει open space γραφεία εξοπλισμένα με... μπιλιάρδο και τραπέζι πινγκ - πονγκ!

#ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΜΕΓΑΛΗ_ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΓΛΩΣΣΑ #ΜΙΣΘΟΣ #ΠΑΡΟΧΕΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.