Header Ads

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 25 υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής

PEXELS

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων στην Περιφέρεια Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Νέες θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής σε 7 δήμους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής υποβολής αιτήσεων, στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Αττικής https://emp.attica.gov.gr.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής το οποίο έχει αναρτηθεί στο ως άνω αναφερόμενο διαδικτυακό τόπο.

O υποψήφιος εισέρχεται στο περιβάλλον της Ηλεκτρονικής Εφαρμογής υποβολής αιτήσεων ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Α) Για την εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή και τη δημιουργία λογαριασμού:

• επιλέγει Εγγραφή Νέου Χρήστη.

• συμπληρώνει όλα τα πεδία στη φόρμα εγγραφής και επιλέγει ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.

• Μετά την εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή ο χρήστης λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα με τον κωδικό πρόσβασης

• Καταχωρεί τα διαπιστευτήρια (email και κωδικό πρόσβασης) και εισέρχεται στην εφαρμογή.

• Στην καρτέλα Προσωπικά Στοιχεία καταχωρεί το ηλεκτρονικό αρχείο της ταυτότητάς του, και επιλέγει ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Β) Για την ενημέρωση του Μητρώου:

• Tα Προσωπικά Στοιχεία του υποψηφίου είναι συμπληρωμένα αυτόματα από το λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στα προηγούμενα βήματα. • Για τροποποίηση στοιχείων, συμπληρώνει τα επιθυμητά πεδία και επιλέγει ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.

• Στην Καρτέλα Εκπαίδευση καταχωρεί και επεξεργάζεται τους τίτλους σπουδών του.

• Στην Καρτέλα Πρόσθετα καταχωρεί και επεξεργάζεται οποιοδήποτε άλλο προσόν ή κριτήριο διαθέτει το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στην αίτησή του. Γ) Για τη διαδικασία υποβολής και επεξεργασίας της αίτησης:

• Επιλέγει από την καρτέλα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ την επιθυμητή ανακοίνωση για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης η οποία αντιστοιχεί στο ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή στο ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ

• Επιλέγει την κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ)

• Επιλέγει τους τίτλους σπουδών που έχει καταχωρήσει στο Μητρώο και είναι της ίδιας κατηγορίας εκπαίδευσης που έχει επιλέξει στο προηγούμενο βήμα.

• Από τα έγγραφα που έχει καταχωρήσει στο Μητρώο, επιλέγει όποιο κατά περίπτωση απαιτείται για τον/τους αιτούμενο/ους κωδικό/ούς θέσης.

• Επιλέγει την ή τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρεται.

• Μετά τη συμπλήρωση όλων των πεδίων ο υποψήφιος έχει τρεις επιλογές: ακύρωση της αίτησης, προσωρινή αποθήκευση ή υποβολή.

Σε κάθε περίπτωση με την αίτηση υποβάλλει και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Προσοχή: Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία οριστικής υποβολής από τον υποψήφιο.

Ο αριθμός της καταχωρημένης αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής είναι διαθέσιμα έπειτα από την ολοκλήρωση και οριστική υποβολή της αίτησης επιλέγοντας το πεδίο Εκτύπωση-Αποθήκευση.

Η αίτηση τελεί σε πλήρη αντιστοιχία με το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις, παρέχεται δε και σε εκτυπώσιμη μορφή. 

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΑΣΕΠ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ_ΑΤΤΙΚΗΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.