Header Ads

Αποκλειστικό ΑΣΕΠ 1Γ2022: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Αποκλειστικό ΑΣΕΠ 1Γ2022: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις 822 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και σίγουρα πριν τις γιορτές αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ για τις 8222 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την διοίκηση του ΑΣΕΠ, ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση 822 μόνιμων θέσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Από τους 24.795 υποψηφίους που είχαν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής, στα εξεταστικά κέντρα προσήλθαν μόνο οι 11.492 υποψήφιοι και το συνολικό ποσοστό συμμετοχής ανήλθε σε 46,58 %.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το ΑΣΕΠ εργάζεται πυρετωδώς για να καταφέρει να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τις 822 μόνιμες προσλήψεις πριν τις γιορτές και συγκεκριμένα κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει πρώτα τις βαθμολογίες μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα και λίγες εβδομάδες μετά τα αποτελέσματα.

Πώς θα βαθμολογηθούν οι υποψήφιοι

Η βαθμολογία της γραπτής διαδικασίας ορίζεται σε κλίμακα από 1 έως 100 και η βάση της βαθμολογίας είναι 55 μονάδες για κάθε μάθημα και 60 μονάδες για τη συνολική βαθμολογία της γραπτής εξέτασης, κάτω της οποίας ο υποψήφιος θεωρείται μη επιτυχών.

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε τα θέματα και τις ορθές απαντήσεις του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, για την πλήρωση συνολικά οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων - ΑΑΔΕ.

#ΑΣΕΠ #ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΑΑΔΕ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.