Header Ads

Επιπλέον χρηματοδότηση για αποχιονισμό και πολιτική προστασία ζητά ο Δήμος Δεσκάτης

Ζητήματα που έχουν σχέση με την επιπλέον χρηματοδότηση των ορεινών δήμων για τον αποχιονισμό και εν γένει την πολιτική προστασία, καθώς και της αντιμετώπισης του προβλήματος της υποστελέχωσης του Δήμου Δεσκάτης, έθεσε ο δήμαρχος κ. Δημ. Κορδίλας, στο πλαίσιο συνάντησης με την διευθύντρια του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Κορδίλας, συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, Ζήση Κόγιο, έθεσε τα συγκεκριμένα ζητήματα μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις και δεσμεύσεοις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, κατά την πρόσφατη τακτική συνεδρίαση της επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ.
Επιπροσθέτως ο δήμαρχος Δεσκάτης με τον βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Αν. Πάτση, είχε συνάντηση στην Αθήνα, με τον διευθυντή μελετών κατασκευών υδροηλεκτρικών έργων της ΔΕΗ, κ. Κωνσταντίνο Σακελλαριάδη. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως ο τρόπος υλοποίησης του έργου της ηλεκτροδότησης της Ιεράς Μονής της Ευαγγελίστριας στην Παλιουριά, η αξιοποίηση των κονδυλίων που προβλέπονταν για την εκτέλεση του έργου του δρόμου Καρπερό – Νησί, μετά τη χρηματοδότηση της σύνταξης της μελέτης του έργου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της μελέτης που αφορά τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.