Header Ads

Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Τον προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, γιορτάζει αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», όπως κάνει γνωστό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, θα τελεστούν στους Μητροπολιτικούς Ναούς, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, Όρθρος – Θεία Λειτουργία και Δοξολογία και στη συνλεχεια θα αναγνωσθεί η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου, Κωνσταντίνου Σκούμα.

Επίσης, στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από χθες Τρίτη 18 έως και αύριο Πέμπτη 20-10-2022, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας.

Επιπλέον, το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά σε δυο κοινωνικές δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα. Τη συγκέντρωση τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθαριότητας, τα οποία θα διατεθούν στον οίκο Ευγηρίας «ο Άγιος Αχίλλειος» της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης και στο Γηροκομείο Φλώρινας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.