Header Ads

Ινδία: Έφηβος συνελήφθη για τον αποκεφαλισμό της εγκύου αδελφής του

Φωτογραφία αρχείου

Για αποκεφαλισμό της εγκύου αδελφής του συνελήφθη ένας έφηβος στη πολιτεία Μαχαράστρα στην Ινδία.

Όπως γράφει το BBC, επικαλούμενο αξιωματούχους της τοπικής αστυνομίας, η 19χρονη είχε παντρευτεί χωρίς την έγκριση της οικογένειάς της. Έφτιαχνε τσάι για τον αδελφό και τη μητέρα της όταν δέχτηκε επίθεση με δρεπάνι. Ο έφηβος και η μητέρα του στη συνέχεια παραδόθηκαν στην αστυνομία. Αστυνομικοί υποψιάζονται πως ο δυο τους έβγαλαν επίσης φωτογραφία selfie με το κεφάλι της 19χρονης.

Σύμφωνα με το BBC Marathi, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Αουρανγκαμπάντ. To θύμα είχε τραπεί σε φυγή τον Ιούνιο και είχε παντρευτεί τον εραστή της, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Αν και ανήκαν και οι δύο τους στην ίδια κάστα, η οικογένειά της δεν ενέκρινε επειδή η οικογένειά του ήταν φτωχότερη.

Η 19χρονη δεν επικοινωνούσε ιδιαίτερα με την οικογένειά της μετά τον γάμο, μα η μητέρα της την επισκέφθηκε μια εβδομάδα πριν τον φόνο. Σύμφωνα με την αστυνομία γνώριζε πως η κόρη της ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο, εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο στην Ινδία επειδή ερωτεύονται ή παντρεύονται παρά τη θέληση των οικογενειών τους, σε «εγκλήματα τιμής».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.