Header Ads

Η λαμπερή όσο και κρυφή ζωή Γκισλέιν Μάξγουελ με Τζέφρι Έπσταϊν και η μυστηριώδης σχέση τους

Η κρυφή ζωή του διαβόητου δισεκατομμυριούχου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν και της Βρετανής κοσμικής και κόρης μεγιστάνα των ΜΜΕ, Γκισλέιν Μάξγουελ βρέθηκε στο επίκεντρο της δίκης της τελευταίας, η οποία τελικά κρίθηκε ένοχη για συνολικά πέντε αδικήματα σεξουαλικής φύσεως και κυρίως για σωματεμπορία ανηλίκων. H Μάξγουλ αποδείχθηκε πως προμήθευε με θύματα, κυρίως ανήλικα κορίτσια, τόσο τον Έπσταϊν - οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του το 2019- όσο και τους φίλους του, ένας εκ των οποίων μάλιστα φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Άντριου, γιος της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ένα μεγάλο μέρος του αποδεικτικού υλικού αφορούσε τη σχέση Έπσταϊν-Μάξγουελ καθώς αυτή ήταν κρίσιμη για την απόδειξη της σύνδεσης της τελευταίας με την ”προμήθεια” κοριτσιών στον δισεκατομμυριούχο και την παρέα του. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες που ενίσχυσαν το μυστήριο γύρω από τη ζωή και την φύση της σχέσης τους με κάποιους να αναφέρουν μάλιστα πως ίσως η Μάξγουελ να είχε ακόμη και έγκυος από τον εγκληματία Έπσταϊν.

Στην αποκωδικοποίηση αυτής της σχέσης εστιάζει το βίντεο του BBC με θέμα ”Η κρυφή ζωή των Γκίσλειν Μάξουγελ και Τζέφεϊ Έπσταϊν”. 

Ποια είναι λοιπόν η Γκισλέιν Μάξγουελ και ποια η σχέση της με τον Έπσταϊν;

Η Γκισλέιν Μάξγουελ είναι το ένατο και τελευταίο παιδί του Βρετανού μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ. Πατέρας και κόρη λέγεται πως είχαν μια πολύ στενή σχέση. Μάλιστα έδωσε στο κότερό του, το όνομα της κόρης του. Το 1991 πέθανε υπό περίεργες συνθήκες αφού βρέθηκε νεκρός δίπλα σε αυτό. 

Λίγο αργότερα, η κόρη του μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου ήρθε σε επαφή με τον Έπσταϊν. 

Νέες φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία στη δίκη της Μάξγουελ αποτυπώνουν την πολύ στενή σχέση και την οικειότητα μεταξύ τους. Τη δεκαετία του 1990 είχαν ερωτική σχέση και από τότε παρέμειναν πολλοί δεμένοι με πολλούς να την χαρακτηρίζουν το δεξί του χέρι και ”κυρία του σπιτιού του”. 

Στις φωτογραφίες είναι εμφανής τόσο η τρυφερότητα μεταξύ τους όσο και το δέσιμο που είχαν. Σε μια σειρά φωτογραφιών μάλιστα, που αφήνουν να εννοηθούν πολλά για την φύση της σχέσης τους, η Μάξγουελ εμφανίζεται να κάνει μασάζ στα πόδια του Έπσταϊν και να τα ακουμπάει στο στήθος της, ενώ βρίσκονται εν πτήσει με ιδιωτικό αεροσκάφος. 

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης, τον πολυτελή τρόπο ζωής τους. Ιδιωτικά τζετ, γιοτ, και ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς. 

Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα το ζευγάρι εμφανίζεται να χαλαρώνει σε  ιδιωτική κατοικίας της βασίλισσας Ελισάβετ στο Κάστρο του Μπαλμόραλ στην Σκωτία.

Η Μάξγουελ ήταν επίσης μια πολύ καλά ”δικτυωμένη” κοσμική. Λέγεται πως είχε συστήσει τον Έπσταϊν σε πολλούς από τους διάσημους και ισχυρούς φίλους της ενώ το ζευγάρι εμφανίζεται σε πλήθος φωτογραφιών από κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες ήταν καλεσμένο. Σε κάποιες από αυτές βλέπει κανείς από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον έως τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Άντριου ενώ παρουσιάστηκε και μια φωτογραφία του τελευταίου, με την Μάξγουελ και την γυναίκα που κατηγορεί τον πρίγκιπα για σεξουαλική κακοποίηση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. 

Οι εισαγγελείς, στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας, παρουσίασαν επίσης φωτογραφίες από ακίνητα στα οποία όπως επιχειρηματολόγησαν οι Έπσταϊν και Μάξγουελ χρησιμοποιούσαν στο πλαίσιο της εγκληματικής δραστηριότητας trafficking ανήλικων κοριτσιών που ήταν φυσικά και τα οικήματα στα οποία έπεφταν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. 

Μερικά από αυτά, το σπίτι του Έπσταϊν στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους έως το σπίτι της  Μάξγουελ στο Λονδίνο ή την έπαυλη του πρώτου στη Νέα Υόρκη και το σπίτι του στο Παλμ Μπιτς της Φλώριντα  όπου μάλιστα ένα σκίτσο που απεικονίζει την Μάξγουελ κρέμεται σε έναν τοίχο ενός εκ των μπάνιων. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.