Header Ads

Παγιέτες και στρας είναι η καλύτερη επιλογή για την γιορτινή μας εμφάνιση

.

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι από τις πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου! Γιατί να μην είναι και τα ρούχα σου… Παγιέτες, glitter και στρας σε έντονα χρώματα, μαύρο, λευκό, χρυσό και ασημί κυριαρχούν άλλωστε αυτή τη χρονιά και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις (και στην ντουλάπα σου ακόμη αν δεν έχεις προλάβει) εντυπωσιακά ρούχα για να δώσεις στη φετινή γιορτή την λάμψη που της αξίζει. 

Τα φορέματα με παγιέτες είναι η ιδανική επιλογή. Μάξι, μίνι ή έως το γόνατο σε στενή αλλά και πιο ανάλαφρη εκδοχή θα κάνουν την εμφάνισή σου λαμπερή χωρίς να χρειάζονται πολλά αξεσουάρ.  

.

Αν πάλι το total look δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει, μπορείς απλά να εντάξεις τη λάμψη στην γιορτινή σου εμφάνιση σε μικρότερες δόσεις. 

.

Μια φούστα με παγιέτες, που μπορείς να τη συνδυάσεις όλη την ημέρα με ένα απλό ζεστό πουλόβερ και μπότες, ένα παντελόνι με ένα απλό πουκάμισο ή ακόμη κι ένα τοπ με το αγαπημένο σου τζιν θα σε βάλουν σε γιορτινή διάθεση χωρίς να νιώθεις ότι είναι πολύ «βαρύ» για μια πρωινή βόλτα.  

Για το βράδυ, ο ίδιος συνδυασμός με πιο έντονο μακιγιάζ κι ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνο πέδιλο, γόβα ή μποτάκι θα αλλάξει εντελώς το αποτέλεσμα. 

.

Για πιο elegant εμφάνιση συνδύασε τα λαμπερά σου ρούχα με ένα ωραίο πουκάμισο με βολάν, δαντέλα ή βελούδο ή και ένα τοπ σε αυτά τα υφάσματα.  

Αν όμως το total look με παγιέτα είναι κάτι που σε ιντριγκάρει τόλμησέ το! Συνδύασε το φόρεμα ή το κοστούμι με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα κατά κόκκινο κραγιόν και άσε όλα τα υπόλοιπα να είναι ήρεμα και διακριτικά. 

Γίνε κυρίαρχος της βραδιάς και εντυπωσίασε με τη λάμψη σου!

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.