Header Ads

Workadu: Μία από τις 100 εταιρείες "Game Changers"

Η πολυτελής έκδοση κυκλοφόρησε την Κυριακή 17/1 και μπορεί να την ξεφυλλίσει κανείς εδώ online.

Στη σύντομη παρουσίαση για τις δυνατότητες του Workadu, έγραψαν:

“Σημειώνεται ότι μέσα στο 2020, και παρά την πανδημία, η Workadu αναπτύχθηκε σημαντικά προσθέτοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να εξυπηρετήσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στη δύσκολη αυτή εποχή. Πλέον, η «σουίτα» της –η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται βάσει του οράματος της εταιρείας– ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθώς μπορεί να υποστηρίξει μια επιχείρηση σε κάθε ουσιώδες βήμα της προς την ψηφιακή εποχή κερδίζοντας με αυτόν το τρόπο τη θέση της στη λίστα «Game Changers 2020».

Με τη συνεχή ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, η έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα Workadu προσφέρει πλέον στις επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία που χρειάζονται - ιστοσελίδα, έκδοση παραστατικών ηλεκτρονικά & εύκολη σύνδεση με το με το myDATA της ΑΑΔΕ, μηχανή κρατήσεων & ραντεβού, eshop, QR menu, πελατολόγιο και πολλά άλλα.

Χωρίς τεχνικές γνώσεις, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς παραμετροποιήσεις και χωρίς κόστος για αρκετές υπηρεσίες.

Το Workadu προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά σεμινάρια και εξειδικευμένη ενημέρωση σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις χωρίς καμμία υποχρέωση από πλευράς τους. Μάθετε περισσότερα στο Workadu.com/mydata.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.