Header Ads

Κοζάνη: Σε τροχιά υλοποίησης το Open Mall

αρχείο λήψης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει πλέον το Open Mall της Κοζάνης με την υπογραφή της σύμβασης έργου, που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Κοζάνης.

Η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 1,9 εκ. ευρώ, υπογράφηκε χθες (Τρίτη 14  Νοεμβρίου 2023) από το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε.»,  κ. Μαρκογιαννάκη και παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου.

Το έργο του «Open Mall»  αφορά στην αναβάθμιση του δημοσίου χώρου και την ανάπλαση της περιοχής παρέμβασης. Αναλυτικά, περιλαμβάνει εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων υποδομών όπως η κατασκευή- αναβάθμιση πεζοδρομίων και οδών ήπιας κυκλοφορίας, η βελτίωση της κινητικότητας όπως η αναβάθμιση και δημιουργία χώρων στάθμευσης, η αισθητική αναβάθμιση στο οδοφωτισμό, η βελτίωση προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία,  η εγκατάσταση συστημάτων παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, προμήθειας βυθιζόμενων κάδων και άλλων.

Οι περιοχές παρέμβασης είναι οι οδοί: Παύλου Μελά: Από Εθελοντών έως Βενιζέλου, συμπεριλαμβάνεται και η Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Ιπποκράτους: Από Παύλου Μελά έως Εθελοντών, Μακεδονομάχων: από Παύλου Μελά έως Ναούσης, Βενιζέλου: από Παύλου Μελά έως Σαρανταπόρου, Χαλκιά: από Τσιμηνάκη έως Πλατεία Χαλκιά, Τριανταφυλλίδη: Από Παύλου Μελά έως Δρίζη, Συντεχνιών: από Μακεδονομάχων έως Μ. Αλεξάνδρου, Παγούνη: από Μακεδονομάχων έως Βενιζέλου, Ναούσης: Από Μακεδονομάχων έως Μ. Αλεξάνδρου και Στοάς: από Τριανταφυλλίδη έως Τράντα.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.