Header Ads

3 νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην ΔΕΗ

3 νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην ΔΕΗ

17 νέες προσλήψεις στην ΔΕΗ με 3 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Με 3 νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ανοίγουν θέσεις εργασίας στην ΔΕΗ για το επόμενο διάστημα. Δείτε την λίστα με τις προκηρύξεις.

ΔΕΗ - Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΘΥΠ/ΥΗΣ Ν. Πλαστήρα

Ο ΥΗΣ Ν. Πλαστήρα ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΥΗΣ Πλαστήρα, που εδρεύει στο Νομό Καρδίτσας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 17.11.2023 έως και Δευτέρα 27.11.2023

Η προκήρυξη εδω

ΔΕΗ ΑΣΕΠ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον Κλάδο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Ο Κλάδος ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, που εδρεύει στο Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Πέμπτη 16.11.2023 έως και Σάββατο 25.11.2023

Αρμόδιοι υπάλληλοι: Δέσποινα Μακεδόνα, τηλ.: 24610 54305, Αλεξάνδρα Κουντουρά, τηλ.: 24610 54212

Η προκήρυξη εδω

ΑΣΕΠ - Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στο Συγκρότημα Αχελώου

Το Συγκρότημα Αχελώου ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Αχελώου, που εδρεύει στο Αγρίνιο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Πέμπτη 16.11.2023 έως και Σάββατο 25.11.2023

Η προκήρυξη εδω

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.