Header Ads

Βόιο: Συναντήσεις του Δημάρχου με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα

αρχείο λήψης (3)

Το θέμα της στελέχωσης και λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ και του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) που έχουν ως έδρα το πρώην Δημαρχείο Ασκίου, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα, ο δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Επίσης, σε συνάντηση του κ. Ζευκλή με την Υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου και ο Δήμαρχος παρουσίασε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο δήμαρχος Βοΐου, μαζί με τους Δήμαρχους, Σερβίων, Χρήστο Ελευθερίου και Βελβεντού, Εμμανουήλ Στεργίου, συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη, συζητώντας το θέμα της χρηματοδότησης των αδειοδοτημένων δικτύων συμπιεσμένου φυσικού αερίου σε μεταφερόμενη μορφή στη Σιάτιστα και τη Νεάπολη.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βοΐου σε συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο, Γεώργιο Πουρναρά, συζήτησαν θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενώ με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας συζητήθηκε η ίδρυση σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στη Γαλατινή.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.