Header Ads

Κοζάνη: Κ. Βέττα: «Οι ελλείψεις στα σχολεία δημιουργούν προβλήματα στην εκπαιδευτική καθημερινότητα»

αρχείο λήψης

Ερώτηση με θέμα: «Μεγάλες καθυστερήσεις στην κάλυψη των κενών στα σχολεία της Π.Ε. Κοζάνης», κατέθεσε προς τον Υπουργό Παιδείας, η Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Καλλιόπη Βέττα.

 Στην ερώτηση, η κ. Βέττα επισημαίνει το πρόβλημα με τα περισσότερα από 3.000 κενά εκπαιδευτικών που καταγράφονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όλης της χώρας ενώ βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου,  γεγονός που, όπως τονίζει, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα σχολεία.

Αναφορικά με την Π.Ε. Κοζάνης, παραθέτει αριθμητικά τα κενά στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπως και στα Μουσικά Σχολεία Πτολεμαΐδας και Σιάτιστας και το Καλλιτεχνικό Σχολείο όπου, τόσο σε ειδικότητες εκπαιδευτικών, όσο και στην Ειδική Αγωγή και την παράλληλη στήριξη παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις, που σύμφωνα με τη βουλευτή, δυσχεραίνουν το έργο των μαθητών, των δασκάλων, αλλά και του ευρύτερου οικογενειακού και κοινωνικού περιβάλλοντος. Η κα Βέττα, ζητάει από τον Υπουργό να την ενημερώσει, για το πότε θα καλυφθούν πλήρως τα κενά εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες και τις ειδικότητες στην Π.Ε. Κοζάνης;

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.